Skit också!

Idag är jag nere. Jag fick veta att jag inte fick ett jobb för några timmar sedan. Jag har kämpat så för det jobbet. Jag var på intervju och valdes sedan ut som en av två som de ville träffa en gång till. Det kändes jättebra, avslappnat och fint. Jag snavade på målsnöret på grund av mindre erfarenhet. Åh. Nu känns det hopplöst. Det är just det där med erfarenhet och ålder. Jag har ju ändå drygt ett års erfarenhet nu. Vill ha jobb! Sämsta tiden att söka. De drar ner överallt. Skit också!

I alla fall, efter det har det mesta gått snett. Bussen stannade inte på min hållplats, jag glömde min nyinköpta sjal på bussen och jag trampade sönder mina tröstchips. Skit också!

COD (torsk)

Nu har jag LANat för första gången i mitt liv. Hahahahahaha! Call of Duty 5 minsann. Andra världskriget. Mycket roliga miljöer. Jag var inte bäst, men å andra sidan var det min första gång. Inte en till tjej så långt ögat nådde på det där spelstället. Synd och skam. Nu ska jag se Stolthet och fördom för att väga upp.Vanvård!

Var precis i min lägenhet för att hämta post och för att kontrollera att de stängt dörren och täckt, som de lovade att göra sedan jag pratat med dem i måndags om att de inte hade gjort det trots att de hade lovat, så att hela lägenheten inte ska bada i byggdamm (puh, lång mening...). Jag blev förskräckt av hur de vanvårdar min lägenhet. Dörren till rummet var förvisso stängd, men plasten som pappa satte upp på insidan av dörren var nere och de hade inte täckt med lakan som de sa. Golvet var täckt av torkad lera och annat skit. Till saken hör att de inte har något att göra i de rummet nu sedan elen är bytt. Inget alls var täckt till köket som svämmar över att smutsigt byggdamm. Mitt kök och hall används visst som förråd, vilket medför att de ställer skitiga saker mot väggarna, vilket i sin tur medför att väggarna täcks av skit som inte går bort. Dessutom har färgen på väggarna flagnat på vissa ställen på grund av det. Jag tänker inte gå med på att de lämnar det så! Jag vill inte ha en lägenhet som ser ut som en fattigmansstuga.

 

Köket.Hallen

Just ja.

Nu kom jag på varför jag valde att inte ha åt vänster förut. Hela bloggen ärj u åt vänster ju. Jag vill ha själva den i mitten, men med texten åt vänster. Någon som vet hur man fixar?

To the Left, To the Left...

Ser ni den stora skillnaden? Textn är inte längre irriterande centrerad! En snäll själ som heter Cia hjälpte mig fixa. Nu är jag glad.

En annan sak att var glad över är att det är långledigt! Hurra! Det behövs. Jag behöver vila mig, för min hosta har smygit sig tillbaka, vilket är irri som bara den. Snart är det även sommarlov. SommarLOV! Fatta att vara ledig hela sommaren. Har inte hänt sedan jag gick i åttan. Bara det löser sig med jobb till hösten... Nåt måste jag väl kunna få? Lite panik nu ändå.

Hepp, nu skall jag köpa korv. Det bli grillning i trädgården idag igen.

Puss!

TGIFT

Jag ser fram emot helgen något fantastiskt mycket! Inte för att egentligen har en massa storslagna planer. Mest för att jag är så trött just nu och för att jag aldrig riktigt kan bli helt frisk. Kan nog inte bli det förrän till sommaren troligtvis. Nästa vecka är det bara tre dagar. Hurra! Men uj, vad mycket kvar jag har att göra. Jaja, det fixar sig. TGIFT (Thank God it's Friday tomorrow)!

Rummet

På allmän begäran visar jag en bild på mitt riktiga källarrum. Et voilá:


Down in the Basement

Just nu bor jag i en källare. Ett rum med säng, skrivbord, soffa och soffbord. Riktigt mysigt är det här. Jag har köpt en extra lång usb-sladd så jag kan ha något internet. Om någon försöker ringa mig och jag inte svarar kan det bero på att täckningen inte är den bästa i en källare till ett fint gammalt stenhus. Anledningen till denna tillfälliga flykt från mitt hem är att de håller på att byta rör, renovera badrum och byta el hos mig. Skulle bli alldeles för jobbigt att bo i.

I huset ingår även en trädgård, en trevlig familj och lite annat löst folk. Jag har det hur bra som helst.

Dagens medicintips: Diklofenak(Obs, inte min källare)