Truly Mixed, Lucky Fortunes

Jag har fått jobb!!!!!!!!!!!!!1 Fy så bra och oj vilken lättnad.Nu behöver jag inte gå och oroa mig hela sommaren. Jag har helt säkert en termin, troligtvis ett år. Underbart! Svenska, engelska och en grupp i SO (men det är en 6:a, så det ska nog gå bra. Och jag är ju bra på kungar ju,haha). Grattis till mig!

På tal om jobb ska jag i morgon åka iväg till Båstad med jobbet. Vi kommer hem igen på fredag. Hotellnatt, mat, diskussioner och fritid. Dessutom betalt. Lyx. På Söndag åker jag till Vetlandet. En bra sak är att jag ska hyra ut min lägenhet till en kompis kompis när jag är borta. Superbra. Då får jag in hyran. Lite konstigt dock att någon annan ska bo i min lägenhet och använda mina saker... Det är jag inte så van vid. Men fy så bra! 

Underbar seger i går. Underbar start. Jag är dock fortfarande osäker. Jag tror väldigt mycket på Spanien och oj vad de var bra i går. Sött att Villa sprang ut och kramade Torres efter ett mål. 

Jag såg Maia Hirasawa på Debaser. (Alltså hon spelade inte, hon var bara där).

En bas

Jag känner mig ganska nere just nu. Det borde jag inte göra egentligen, för jag har haft en bra dag med bra arbetsdag, fint väder, trevlig fika på stan och dessutom är min vän hemma från utlandet efter 4,5 månader. Bara bra saker helt enkelt. Kanske är det lite på grund av vädret. Jag känner mig tung i huvudet och temperetur.se visade att det var 34,9 grader i malmö idag. Det låter osannolikt. Om det är sant är det inte så konstigt att det kändes jobbigt att andas ibland. Kanske också på grund av pollen dock.

Kan ärr någonsin försvinna? Om man skär bort ärret försvinner det då eller blir det bara värre? Skrubbsår och blåmärken är ok, för de försvinner. Men de där såren som blir ärr, hur behandlar man dem?

Bla, bla, bla...