Billy

Grattis till mig! Jag har precis successfully (kom inte på svenska ordet) satt ihop min livs första Billy-hylla. Dessutom gjorde jag det alldeles själv! Det känns stort på något sätt. Nu står den där, stadig som berget, med mina pärmar och boxar i sig. Den ser nöjd ut, tycker jag. Jag tror den mår bra här hos mig.

Lycka x2

Jaaaaaaaaaaaa! Nu leder vi igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nu ska jag fortsätta att mysa i mitt Juicy Couture-set en liten stund till innan det är dags att sova. 


Juicy

På andra sidan häcken

Jag har lånat en massa boxar med Vänner av Stina. Det är verkligen så grymt roligt och väldigt bra. Att se på Vänner är det enda jag gör på min fritid nu. Jag har väldigt mycket fritid nu och följaktligen ser jag väldigt mycket Vänner. En box tar inte många dagar att se igenom minsann. Jag är lite sådan, att när jag verkligen ger mig in i något gör jag det ordentligt. Så är det med det mesta; godis, Tradera, Peter Jöback (förr då alltså) och fler saker?

Nu kanske jag inte kommer se så mycket Vänner på två veckor eller så, jag har nämligen gått med i Lovefilm, gamla Brafilm (låter lite suspekt det där namnet...) gratis! Dessutom får jag en biobiljett för besväret!! Tjoho! Jättebra, nu kan jag se filmer som jag har velat se länge, men som aldrig har blivit av. De första filmerna de skickar blev The Butterfly Effect, Mannen på taket och Closer. Kul!

En annan kul sak är Elfsborg. De är så grymma ju! Sist slog de till och vann med fyra mål mot ett borta mot Häcken. Jag tycker Häcken är skoj, men bara på grund av namnet och hur det bildades, annars är de ganska trista. Synd att AIK också är väldigt väldigt bra just nu... 

Quoting Someone...

If you can´t get some people out of your head, maybe they are supposed to stay there.


Tors by

I dag har jag varit på Tornby med min moster. Det var trevligt. Jag umgås ite så väldigt ofta med henne, trots att vi bor i samma stad. Anledningen till att jag skulle dit egentligen var för att jag skulle köpa ett strykjärn på Elgiganten, ett som är på extrapris nu. Jag var där i söndags och skulle köpa det, men då var det slut. Irriterande när man hade cyklat ända till Tornby bara för det. Om någon är väldigt intresserad av mitt strykjärn och inte kan sluta att tänka på hur det kan se ut, så finns det här. Fint va? Jag behövde verkligen ett nytt strykjärn, för mitt gamla är crappy. Det har ingen ånga alls och det läcker, så kläderna ibland blir helt prickiga av vattenfläckar. Kanske är det inte så konstigt att det är dåligt. Jag har ju faktiskt fått det gratis genom La Redoute. Detta gäller även min stavmixer som brände sönder. Sådana mixrar har jag förresten sett att folk försöker sälja för överpris på Tradera. Köp inte!

Vi var på IKEA också. Min moster betedde sig som mina föräldrar brukar göra när vi är där och ville absolut betala min onödiga små IKEA-varor, som jag impuls-ville-ha. Det fick hon till slut.
 
Hupp och hej! 

Runor

Runor

Vi håller på med runor nu i språkhistorian. Det är ganska kul. Det roligaste är att vår föreläsare verkligen älskar runor! Han är helt besatt av det. T.o.m. värre än jag var besatt av Peter Jöback! Han tycker att vi ska återinföra runor igen som vårt skriftspråk. Gallehushornet hette ett gammalt horn med runor på, men på 1700-talet var det en elak man som smälte ner det o sålde som guld. Vår lärare berättade för oss att han kan vakna upp kallsvettig mitt i natten och tänka på denna oerhört otäcka händelse 300 år tillbaka i tiden. Förra föreläsningen spelade han lyra och
stråkharpa för oss. Det var kul. Han var musikalisk.

När man jobbar med runor vill man alltid skriva sitt namn, men jag har kommit på att mitt namn inte blir alls skoj. Runorna ser nästan likadana ut för h,a och n. Se själva på bilden på alfabetet. 

Peter Joeback's Fanclub

Så har man gjort sin första tenta det här året då. Det kändes inte så hemskt. Inte alls faktiskt. Jag kände att jag kunde svaren på alla frågor. Självklart får jag ju lite avdrag här och där, men jag skulle bli förvånad om jag inte blir godkänd. Jag blev ju faktiskt godkänd på alla tentor på engelskan, varför skulle jag inte klara detta då? Skönt att lämna tentasalen 45 minuter efter tentan började.

Jag lyssnar på Peter Jöback. Jag har fått värsta nostalgikänslorna av hans samlingsalbum, som kom ut nu i sommar. Ojojoj. Min syster köpte det, hon drabbades också av nostalgisjukan. Det väcker en massa minnen. Jag var närmast besatt av Peter Jöback när jag var fjortis. Jag klippte ut allt jag hittade i tidningar om honom, jag hade alltid ett band redo i videospelaren så att jag kunde trycka på rec så fort han var på tv. Det gick tom så långt att vi skickade brev till honom och fick faktiskt svar. Jag var på konserter och fick autograf, ja usch, jag var galen.
Sånt här kort har jag signerat. Tänk att jag har varit sådan. Fy, så läskigt. Svårt att tänka sig nu. Kanske... Jag kan i alla fall skylla på att jag var 14.