First impression

1-1,1-1,1-1, not a great start... ugh. What's to come?

Quite a good song,
enjoy.

Why in English?

Det behövs så lite

Ok, funny thing: I går när jag skulle cykla till övningen såg jag en helt vanlig buss från Östgötatrafiken, ni vet de där orange-rödaktiga, men det lustiga med den var att den inte riktigt var som sina andra bussvänner. Nej, denna buss hade istället för det vanliga numret, t.ex. 201, 202 osv. skrivet "La Buss" på sig. Hahahahahaha! Är inte det hilarious? Det gjorde min dag. Den här bussen är förresten praktisk om man råkar välta. Det här är min favvobuss

Pixdiscount

Det är sjukt att det ska ta 5 timmar och 37 minuter att ladda upp 40 bilder... Så lång tid har det inte tagit förut, men det stämmer nog, för när jag avbröt och istället laddar upp 6 bilder så ska det ta 38 minuter. Himla bredband!

Transa och transa och transa

Att transkribera kan vara ganska kul, om det inte vore för att det tar en sån eeeevig tid bara. Jag har suttit en massa dagar nu, och jag göra bara en grov transa, men ändå så har jag bara kommit till drygt hälften... suck. Jaja. Det är i alla fall roligt att höra vad eleverna säger. De är verkligen hilarious! Tänk är man var 14... Då var jag galen på olika sätt, men vem var inte det? 

Solen skiner en massa ute och jag vill vara i den, men jag måste transa. Varför har jag ingen balkong? Då kunde jag transa utomhus. Stina har balkong, men ingen bärbar dator. Jag har tvärt om. Vilket dilemma.

Jag måste bara köpa godis idag, är sjukt sugen. Inte så konstigt, det var ju flera dagar sen jag åt godis nu ju. Då var det dock desto mer. Mamma hade köpt extremt mycket godis i år, mer än något år. Mest åt nog jag och hon och minst Emma. Hon har blivit så konstig, äter inte alls mycket sött längre. Fast å andra sidan har hon aldrig varit superbra på det.

Jaja, let's get down to business som Anders skulle säga. Byyyye! 

Pladder

Den här veckan startar examensarbetet på allvar. Vi ska träffa vår handledare idag och prata om traskription och annat. Vår handledare är verkligen väldigt, väldigt entusiastisk, vilket är bra, men det känns inte som om han har någon som helst koll på hur examensarbete går till på lärarprogrammet, vilket är mindre bra. Jaja, det löser sig nog. Ja tror att vi kommer att få ganska mycket hjälp av honom i alla fall, eftersom han tycker det vi skriver om är såååå intressant. Snäll är han också.

Snart är det påsk. Underbara påsk! Då ska jag åka hemhem och träffa familjen. Det känns verkligen underbart att åka till Vetlandet lite. Jag har inte varit där sen i julas. När jag kommer hem vill jag leta påskägg och sitta på altanen och dricka te.

På lördag börjar Allsvenskan. Jag tänker inte tippa hur det kommer att gå. Det enda jag vet är att Elfsborg kommer att ligga med i toppen. Det tror jag stenhårt på. På lördag sänder de matchen mellan Elfsborg och Malmö på TV. Då sitter jag och min mamma som fastklistrade framför TV:n ska jag be att få tala om. Heja di gule!

Att läsa om transkription är tråkigt. Hoppas det är roligare att utföra själva handlingen.

Da Vinci-koden är spännande.

I morgon ska jag till Göteborg och ha lite skoj innan jag åker till Vetlandet.

Borde jag köpa påskpresent till någon? Jag vill det, men jag vet inte till vem bara.

Jag skulle bränna ner alla mina bilder till cd. Jag hade två skivor. Den första sket sig som den brukar gör på min dator, konstigt nog. Allt är konstigt med min dator. Nu har ag bränt ner en sjättedel av bilderna. Det känns ju bra. usch då. Är det någon som har en extern hårddisk att ge mig?

Vad gör pollen i luften? Försvinn!