Snart ny vecka

Träffade mina elever för första gången i veckan. De verkar vara hur trevliga som helst. det kommer nog bli en rolig termin. Hoppas jag. Dock kommer jag inte vara jättepigg hela tiden tror jag. Jag var så otroligt trött när jag kom hem i fredags. Orkade inte ens titta på en film. Gick och la mig vid tio. Gud va skönt. Men oj, ska det vara så nu? Jag har så speciellt, splittrat jobb då jag jobbar alla eftermiddagar på fritids. det innebär att jag alltid slutar sent och det innebär också att jag måste lära mig fokusera på två helt olika jobb varje dag. Hoppas jag lyckas. Håll tummarna! Ser fram emot nästa vecka i alla fall, då vi ska börja ha vanliga lektioner.


Sammet

Inläggsbombar bloggen.

Tittar på utbudet av höstkläder. Är inte Monkis sammetsklänning misstänkt lik min mammasydda sammetsklänning från 1997?


Monki

  

Mammasydd

Söndagsplanering

Första arbetsveckan slut. Den gick snabbt och det kändes som om jag hann med alldeles för lite. Ändå känns det som om jag jobbat där längre än en vecka. Nu måste jag sätta mig och göra en grovplanering. Ska kolla igenom Ess i svenska, som är den lärobok som finns att tillgå. Spännande. Jag ska vara med och bygga upp så mycket. Någon som har bra tips på vad man kan göra i Svenska som andraspråk är det väldigt välkommet.

För övrigt hatar jag att min nyinköpta bil gick sönder lagom till att jag skulle köra första dagen till skolan och att det var det dyraste möjliga felet på den.

BMSL

Imorgon börjar jag mitt nya jobb här. Spännande och nervöst. Hoppas jag gör bra ifrån mig.


Ladybird

Det är fantastiskt att kunna ta cykeln till havet när det är sommar. Vad som inte är lika fantastiskt är alla de äckliga nyckelpigorna som invaderat den skånska kunsten. Förut såg jag på ladybirdsen som små och söta. Nu är de bara irriterande och äckliga.


härligt


 mindre härligt

Note To Self:

Häll aldrig kokhett te över iPoden.

Lasse, lasse, lasse...

Igår var jag och Emma på en helt fantastisk spelning i Pildammsparken. Genom Morgonpasset i P3 fick man veta att Lasse Lindh skulle göra en liten, akustisk spelning i Pildammsparken. Programledaren Claudia Galli fyllde år och fick Lasse som present. I alla fall, igår var nog den regnigaste dagen den här sommaren. Dock drog jag och Emma till parken strax innan tretiden. Då slutade det att regna. Lasse kom med morgonpassetpersonalen. De satte sig på en filt och den lilla publiken satte sig runt om. Sedan drog han igång och sjöng och spelade på sin gitarr. Fantastiskt! Vi blev helt upprymda efteråt. Sådana texter, sådan röst, så nära. Jag ville ha med honom hem helst. Sedan började det regna igen och slutade inte förrän i morse.