Klassfoto

Jag har varit med på personalfoto på skolan. Det fixade vi redan innan eleverna kom. Om jag vore lärare i början av 80-talet skulle jag nog se ut så här:
Kanske vore något att tänka på inför min klippning nästa helg?
Prova ett roligt årtal vettja!

Thou injurious thief, hear but my name, and tremble.

Det finns alldeles för många tjuvar i mitt hus! Inte nog med att de tar ens dyrbara tvättider, de snor ens tvättmedel oxå! När jag skulle tvätta hade någon tagit min tid, trots att det står på dörren med regler att man INTE får ta någon annans tid, inte ens om denne är försenad. Jag kommer alltid vara försenad till min tvättid, eftersom den sista (av bara två per dag) börjar vid 13.00. Jag kan ju inte ta ledigt för att jag ska tvätta. I alla fall, efter mycket krånglande med det fram och tillbaka kunde jag i alla fall tvätta, men var i upplösningstillstånd. Därför glömde jag min påse med mitt stoooora tvättmedelpaket och mitt sköljmedel i tvättstugan och nu är det borta! Om jag såg att någon hade glömt skulle jag absolut inte tro att det är till för allmän buffert. Usch va arg jag blir! Nu är det tredje gången jag skrivit lapp nere vid tvättstugan. Jag är jobbiga tanten. Men what to do? Jag vet ju aldrig vem det gäller.

Lyssnar på The
Dissociatives

Ny vecka i morgon.

Min första egna klass

I morgon kommer de! Ganska stort ändå om man tänker efter. Efter flera års utbildning ska man jobba med det man är utbildnad till. Hoppas bara att de inte tycker jätteilla om mig. Jaja, lycka till till mig själv!

Oj

Nu är jag tillbaka i Malmö efter hela sommaren faktiskt. Känns konstigt efter så lång tid, men väldigt skönt. Malmö är hemma nu. Bra det. Snart börjar jag mitt jobb. Börjar känna mig nervig nu. Bra att man har en vecka innan eleverna kommer. Drömde att jag kom dit på måndag och eleverna började samma dag. Jag fick panik. Jag hade inte en enda lektion planerad. Usch, så hemskt. Det lustiga var att jag pratade med min kollega idag och hon hade haft samma dröm! Weird, indeed.

Min sommar har faktiskt varit bra ändå, trots jobb i några veckor. Det var sista sommaren på Maxi i Vetlanda. Kändes otroligt skönt och långtråkigt. Kul att säga hej då till alla. Jag fick några kramar.

När jag var ledig var jag först i Göteborg hos Emma och Johan med bl.a. Liseberg, sedan Skaftö Bohuslän, sedan två dagar här i Malmö, sedan Linköping, sedan London. Bra saker med bra väder. Jag blev t.o.m. lite beige på Skaftö. Skönt.


Jag på Skaftö.
Jag på Skaftö.