Vädret är underbart...

... och jag måste sitta inne och skriva tråktråktråkig hemtenta. Ibland är livet inte ett dugg rättvist. Jag vill vara ute och få solbränna i ansiktet. Inte sitta inne och skriva om utvärderingar. Fy, fy, fy!

Heja Elfsborg!

Lyssna på Mikas
Grace Kelly

Another Day

The heart may freeze or it can burn
The pain will ease if I can learn
There is no future
There is no past
I live this moment as my last
There's only us
There's only this
Forget regret
Or life is yours to miss
No other road
No other way
No day but today


Sebastian

Här är han i alla fall. Jag vet, det är lite nördigt och fjortisaktigt att ta en bild på honom med mobilkamera med dålig zoom, men jag kan ju alltid skylla på att det är för Stinas skull. Hon skulle ha följt med, men försov sig. 
Sebastian

When the Night Comes Falling

Jag måste ju skriva några rader om melodifestivalfinalen som var igår. Resultatet var föga sensationellt. Man visste ju att the Ark skulle vinna. Kanske inte lika mycket som man visste att Carola skulle vinna förra året, men ändå. Jag höll stenhårt på the Ark. Jag tror det är skitbra att skicka dem till Helsingfors. Äntligen kanske vi kan komma ur det där schlagerträsket där alla låter vi skickar låter ungefär likadant. Även om "The Worrying Kind" är den schlagerigaste låten som the Ark någonsin gjort. De är ju stjärnor!

En annan som jag höll stenhårt på var såklart Sebastian. Jag håller ju alltid stenhårt på Sebastian, men jag tycker faktiskt att hans låt är den bästa. Jag blev väldigt förvånad över att han inte fick en enda poäng från folket. Hur tänker de? Sanna Nielsen och andra får poäng, men inte han... Illa. Jag har dock en liten teori om det hela. Måns, som på ett sätt tillhör samma kategori som Sebbe, låt var sådan att han troligtvis har en bredare publik. Dels alla Idolröster och alla de som gillar lite mer schlagerinslag i låtarna (den stora massan). Andreas Johnsson tillhör också samma kategori, och han är käns för den stora massa i och med hans låt förra året, som var mycket bättre än årets. Jag tror han fick mycket röster på det. För övrigt finns Andreas låt redan innan i form av låten "The Glory of Love". Väldigt, väldigt lik. Detta har också Nunstedt på Expressen upptäckt, men han stör sig visst inte på det: A little bit of love" med många så många snygga detaljer att det gör det samma att melodin ibland tangerar gamla "The glory of love". Jag ringde faktiskt in och röstade en gång på snygge Sebastian med den braiga låten. Så. Himla. Mumsig!

Näpp, nu ska jag ner till torget och kolla på Sebastian. Hej å hå!

I hear in my mind, all these words

Verkligen konstigt det där med inloggningskonstigheterna. What is the matter with blogg.se?

Jag har verkligen varit en usel bloggare på sistone, ber om ursäkt för det... Orsak? Det kan nog ha flera orsaker skulle jag tro. Dels är jag ute på VFU nu och är så trött i huvudet när jag kommer hem, dels så har min tid på sistone gått åt ganska mycket till annat, sedan känner jag nog att jag inte riktigt har så mycket att skriva om.

Som sagt, jag är ute på VFU nu och har ägnat en massa timmar till att planera upp ett arbetsområde i nian om Ireland - The Emerald Isle". Nu sjutton måste det bli bra, så mycket tid jag har lagt ner. Och ja, det  finns en liten del om U2 med i planeringen, så mina U2-fansbloggläsare behöver inte vara oroliga.

Jag har ny cykel! En helt underbar fin och bra en! Jag älskar min cykel! Den är svart och har sju växlar o en massa bra saker. Dessutom heter den Sjösala Carmencita, vilket får mig att tänka på sommar, väst och Evert. Åh, jag vill ha sommar!