Halleluja!

Snart ska jag iväg till Debaser. [Ingenting] spelar där ikväll och de är riktigt bra, så det ska bli spännande att se live. Tycker att Kent borde vara förband och spela Ingenting.

For Ever And Ever

Den 2 januari i år var det den största dagen i min systers Emmas liv. Då gifte sig min enda, fantastiska syster sig med Johan. Därmed var det en av min största dagar också. Bröllop är stort. Här sjunger jag Everything med Alanis. En klockren sång.


Försenad

Jag har en liten sovmorgon på en halvtimme på tisdagar och sedan börjar jag med en timmes planering. Riktigt skönt. Jag var ut i ganska god tid och åkte iväg ungefär vid åtta på morgonen. Jag åker E6:an norrut och svänger av mot Bjärred. Helt plötsligt började trafiken stocka sig och det gick hur segt som helst. När jag hade ett par kilometer kvar tills jag skulle svänga av och klockan var tjugo över ungefär så ser jag plötsligt att en polisbil har parkerad rakt över vägen på E6:an och tvingade alla att svänga av mot Lund (eller Kalmar om man vill). Jag blev sur såklart, för det innebar en omväg på ca 20 minuter. Nä jag kom fram till skolan en kvart försenad fick jag höra att det visst hade varit en olycka och en lastbil hade fattat eld i förarhytten. Samtidigt gick en bil sönder i andra riktningen och det var helt stopp på E6:an! Tur hade jag. Vissa stod 4 timmar och väntade i kylan. Man kan ju inte ha på motorna hela tiden och ute var det typ 12 minus idag. Luck I say!


Bild från Sydsvenskan.se

Nytt jobb igen

Kan berätta lite om mitt nya jobb. Mycket krångel var det i slutet av förra terminen. Lite därför jag inte orkade blogga, men nu är allt löst! Jag trivdes ju väldigt bra på förra skolan, men jag tror det här jobbet blir lika bra det. Förra terminen undervisade jag bara i svenska, nu bara i engelska. Det bästa vore en kombination av de båda. I alla fall, nu jobbar jag i Bjärred, som är ett litet samhälle vid kusten i Lomma kommun, några mil norr om Malmö. Trevligt litet ställe med en trevlig skola med trevlig personal och trevliga elever. Nä, jag trivs riktigt riktigt bra sähär drygt två veckor in i jobbet. All good!

Uppdatera?

Jag borde verkligen uppdatera min blogg. Svårt att komma in i det igen när man har inte bloggat så länge...