Gäller hela kvällen mellan tolv och fem

Med sina vänner älskar man Maskinen, trots att man inte alls gör det egentligen.


Nämen...

Jag har ju sportlov nu. Igår kom jag på det: jag är inte sjuk!!! (inte än i alla fall) Det är den absolut första gngen sedan jag började som lärare för två år sedan som jag inte varit sjuk på lovet! Heeeeelt otroligt! Grattis till mig!

Den här lastbilen vaknade jag av idag. Den står precis utanför min balkong och dånar så fruktansvärt att fönstren skallrar, jag får lock för öronen och hör inte min TV. Den har dånat en halvtimme än så länge. Undra hur länge till den ska hålla på. Som ni ser så går det någon slags kran upp från den, upp på mitt tak. Undra vad den gör... Borde kanske gå ut och kolla.


Uppdatering: Nu tog de ner kranen och den såg ut som ett rör... Hm... fattar verkligen inte. Dessutom dånar de fortfarande och snart nu har det gått 45 minuter... Såg ett telefonnummer på lastbilen och kollade upp. Det visar sig vara ett företag som jobbar med slamsugning... What? På ett tak?

Grattis Charlotte!(bild från expressen.se)


What, up and down, carved like an apple-tart?

Jag har fått en student. Det är andra veckan hon är hos mig nu. Jag ska lära henne allt om att vara lärare. Jag, de'n mest erfana läraren av alla (ironi). Väldigt lärorikt för mig också faktiskt. Dessutom tror jag det kan vara intressant för studenten att se hur en ganska ny lärare har det på jobbet. Dessutom på ett helt nytt jobb, så lite confusion är vardagsmat för henne.

På onsdagar har jag bara tre lektioner. I dag har jag fått eleverna klättra runt i klassrummet, pratat om Shakespeare, skällt ut dem lite för att ha kommit sent, lyssnat på Kesha, Journey och Beatles och utvärderat ett år jag inte upplevt.

Upp och ner ner och upp grisen gal i granens topp.

Soundtrack:
Melissa Horn – Jag kan inte skilja på

Yet another snöstorm

Näää, nu är jag urbota trött på det! Den andra snöstormen på en vecka! Helt sjukt. Nä, Malmö är ingen bra vinterstad inte. Allt blir så extremt. Tur att jag slutade tidigt idag så jag kunde ta mig hem. Fram till klockan sex idag har det visst skett 21 olyckor i Skåne. Kollektivtrafiken är avstängd på många sträckor, både tåg och buss, och man uppmanas att hålla sig hemma och inte ge sig ut på vägarna. Jaja, förra veckan var det 80 olyckor på ett dygn. Hoppas jag kan köra till jobbet i morgon.


Bild från Sydsvenskan.se