Sommar, sommar, sommar...

Nu har jag sommarlov. Min blogg kommer troligtvis inte uppdateras så väldigt ofta nu i sommar känner jag. Kanske får jag mer inspiration till hösten.

Snart är det midsommar. Här är lite myter (Eller är någon kanske sann? I så fall den om Näcken...):
Daggen under midsommarnatten anses vara hälsobringande. Är man sjuk kan man rulla sig naken i daggen eller blöta ner kläderna med den för att sedan lägga på den sjuke. Man kan också dra ett lakan i daggen och sedan krama ur det och ge till sina kor för extra kraft.

Extra farlig anses Näcken vara på midsommarnatten. För att inte fångas av honom gäller det att binda honom innan man badar. Detta kan ske genom att sätta en stålkniv i vattnet och läsa ramsan: "Näck, näck, nålatjuv, far din var en stålatjuv, mor din var en frilla, gick i gårdarna och gjorde illa. Näcken är bunden!"

Under tystnad ska de flickor som vill drömma om sin framtida make på midsommarnatten plocka sju olika sorters blommor och lägga under huvudkudden.

Enrique Iglesias

Enrique har skrivit en låt som heter "The Ping Pong Song". Roligt namn. Man kommer att tänka på den där "I've got a head like a ping pong ball...". Han inspirerades visst av en rytm som ping-pong-bollen hade för sig och skrev en låt utifrån det. Frågan är bara om han verkligen skrev den själv. Man börjar tvivla lite på det när man ser det här (om det nu är äkta).Kontaktinformation

Jag skulle uppdatera min kontaktprofil på msn, för att få bort ett meddelande från msn. Man kunde fylla i en massa olika saker. Jag fyllde mest i mitt namn. Bland annat kunde man fylla i vilken slags humor man har. Det fanns flera alternativ:
  • fånig/fjollig
  • sarkastisk
  • fyndig/kvicktänkt
  • vanlig
  • knasig
  • obskyr
  • oanständig