Listan

Jag tänkte att jag skulle sno en idé av Stina, som i sin tur snodde den, och göra en lista. Jag har aldrig förr gjort någon lista på min blogg, så det kanske är dags nu. Min lista blev dock lite läskig på vissa frågor... Jag funderade först om jag skulle lägga ut den alls, eller kanske göra om den och sedan lägga ut, men det vore ju att fuska ju. Dessutom ska man inte ta sånna här listor på så stort allvar.  Så här är min lista:

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.
NO CHEATING!

Will it be alright? Maybe Not – Christian Walz
How are you feeling today? Standing Still – Jewel
How do your friends see you? Smuk som et stjerneskud – Olsen Brothers (klockren!)
Will you get married? Fjäril – Lampshade
What is your best friend's theme song? Sweetest Goodbye – Maroon 5
What is the story of your life? Die – Christian Walz  (läskig)
What was high school like? Cleveland – Jewel
How can you get ahead in life? Harder To Breathe – Maroon 5 (läskig igen)
What is the best thing about your friends? Love Me, Just Leave Me Alone – Jewel (hm..) 
What is tonight going to be like? Learn To Fly – Foo Fighters
What is in store for the remainder of this weekend? Favourite Adventure – K’s Choice
What song describes you? When I Fall – Rachael Lampa (läskigt igen kanske)
To describe your grandparents? Undiscovered – James Morrison (nä, jag vet visst vilka de är)
How is your life going? My Winding Wheel – Ryan Adams
What song will they play at your funeral? Treehouse – I’m from Barcelona
How does the world see you? I Should Tell You – Rent Soundtrack
Will you have a happy life? It’ll All Work Out – Tom Petty/Heartbreakers (äntligen ett lyckligt svar) 
What do your friends really think of you? Sugar Blue – Jeff Finlin (va? är jag verkligen så deppig?)
Do people secretly lust after you? Hit n’ Run – Christian Walz (...och ingen vill ha mig, bara slå mig)
How can I make myself happy? Too Many Happy Faces – K’s Choice (nähä, jag vill visst inte bli lycklig)
What should you do with your life? Enter from the East – Jewel
Will you ever have children? Anytime You Like – Robyn

Åh, nej!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Sunday, Lovely Sunday

Sundays are slow
Never pretentious, oh no
Silent and closed
And we don't really have to know
Where to go

Holding hands with the one I love 
She wears mittens, I wear gloves
There must be someone above
Holding hands with the one I love
We could catch a picture show
Rent a (Sunday) video
We could stay out in the snow
"Sunday slow"

Sundays are meant
To let the quilt become a tent
Sundays well-spent
Don't need a reason, no intent

Holding hands wi th the one I love 
She wears mittens, I wear gloves
There must be someone above
Holding hands with the one I love
We could catch a picture show
Rent a (Sunday) video
We could stay out in the snow
Order greasy food to go

No day but today

Helgen som just har slutat var den bästa helgen på länge. Den tillbringades i Stockholm tillsammans med min käraste vän Erika. Det största målet med helgen var att se musikalen Rent, vilket också verkligen var höjdpunkten. Jag är något av besatt av den musikalen. Filmen är helt och hållet underbar! Första gången jag såg musikalen var i London. Då hade jag inte riktigt koll på vad det var för någon, hade bara hört någon låt. Det visade sig vara en väldigt väldigt bra och gripande musikal. Jag kan erkänna att jag var lite orolig inför Stockholmsbeöket, pga att det var på svenska och att Linda Bengtzing var med, men jag hade ändå höga förväntningar. Alla förväntningar överträffades! Det var helt underbart bra! Både jag och Erika blev helt tagna. Vi hade en sådan känsla att vi inte kunde gå ut och parta efteråt, som vi hade tänkt. Istället blev det te och godis på 7eleven, som vi tog med till hotellet och satt i sängarna och åt. Bra musikal! 

Te blev det för övrigt mycket av under resan. På Kulturhuset har de nämligen te-buffé. Man betalar 20 kronor och får dricka hur mycket man vill av olika sorter. Där satt vi och svettades av allt te båda dagarna. Sedan blev det såklart en del shopping och lite promenad i Gamla stan och ännu mer te-drickande. Helt och hållet en underbar helg! Den kommer jag att leva på länge.   

Lite bilder:

 Efter föreställningen


 På promenad i Gamla stan


Lite turistiga måste man ju också vara

Premier

Jag älskar premier. I dag har jag fått mina lyxpremier från DV Mode. Klockan kvart över nio i dag så ringde det på dörren. Eftersom jag inte kan gå lägga mig i tid när jag inte måste upp tidigt, så låg jag fortfarande i sängen då. Jag vaknade av ett ryck av dörrklockan. När man vaknar så av ett ryck tenderar man att vara ite snurrig. Jag försökte hitta något att ta på mig. Det tog ett tags virrande runt i lägenheten innan jag hittade mina Juicy-byxor, som låg rakt framför näsan på mig egentligen. När jag då kom till dörren, så hade dörringaren lämnat min dörr, varpå jag springer efter i trapporna. Då vänder sig postmannen sig om och berättar att jag har en stor försändelse. "Jaha" säger jag och rör mig inte ur fläcken. "Den sitter i dörren" säger postmannen. "Jaha" säger jag igen och springer till dörren, tar loss mitt paket och springer in i lägenheten igen.

Jag blev mycket glad när jag såg att det var mina premier som jag har väntat på sedan i somras. Det var fyra underbart söta små nagellack från O.P.I. Det lära vara det bästa märket av dem alla. Jag har redan provat och det var mycket lättapplicerat. Men där var det inte slut i premierväg: jag fick en handkräm från Dr.Hauschka. Helt otrolig. Det är som medicin för händerna! 

35253-18


Äckelpäckel

Vem, vem, vem vill vara världsmästare i ormkyssning?? 

Rabatter!

Hey! Jag har hittat en bra sida på nätet. Verkligen. Den heter Rabattkod.se. Där kan man hitta olika slags koder till olika företag på nätet, så man kan få rabatter och gratis frakt och sånt. Det kan jag behöva, jag som köper ganska mycket på nätet. Eller så behöver jag det inte, för jag kanske köper mer när det finns rabatter och det borde jag inte, för jag är inte så rik. Jag vill vara rikare!

Varför vill jag hela tiden skriva rabbat?

Födelsedag

I lördags fyllde jag år, 23 år. Jag börjar allt bli lite gammal nu. Gammal och klok. Min mamma och min syster Emma var här hos mig i helgen för att fira mig och för att bara umgås och ha skoj. Det var verkligen en lyckad helg. 

I fredags spelade 
Emollient i Missionskyrkan här i Linköping. Samtidigt släppte vi vår första demo. Kul! Vi sålde några stycken i alla fall. Om det är någon som inte har skivan som vill ha den, kan ni bara säga till! Annars kan man ladda ner låtarna på vår hemsida också, men det är roligare att ha omslaget ju! I alla fall, i fredags var det första gången min syster hörde oss spela. Hon tyckte vi var bra (vad kunde hon annars tycka?).

I lördags på min födelsedag blev jag grattad på sängen med sång av en och en halv person. Min syster är väldigt, väldigt, väldigt morgontrött, så hon fick inte ur sig många ord vill jag lova. Andra morgonen sa hon inte ett ljud förrän ungefär en kvart in i frukosten. Det är verkligen komiskt.

På dagen på lördagen gick vi på stan från när affärerna öppnade vid 10 tills de stängde vid 16. Jag köpte bla en kappa på H&M för mina födelsedagspengar. Just den kappan tipsar Ebba om idag på Veckorevyn. Tjena, vad jag måste va inne!

På kvällen hade jag kalas för mina släktingar. Jag bjöd på god mat och god tårta.

Tjupp och hej!