Grattis!

Nu har de äntligen, efter 7 år, slagit till och förlovat sig! Kul för dem. Otroligt konservativt kring allt, vilket gör att det är så intressant och följa. Bra att kungen och regeringen sa ja. Lyckliga såg de ut på presskonferensen i alla fall.

Victoria och Daniel. Foto: SVT


Australia, Here I Come!




Nu har jag bokat! Den 27 juni åker jag från Sverige och den 28 kommer jag fram till Australien och till
Erika! Sjukt. Lång tid tar det att flyga, mer än ett dygn. Min längsta flygresa hittills är till London. Inte så långt. Dessutom reser jag ensam nu med byten och allt. Lite trist. Jag får ta med mig en massa musik och böcker. Desto roligare blir det när jag kommer fram och får träffa Sverigeflyktingen Erika. Det blir på tiden det. Underbart att ha något att se fram emot hela terminen. Overkligt.



Vecka 8

Nu har jag lov! Helt otroligt. Det var först idag som jag egentligen kände det, då jag kunde sova längre än till sex på morgonen. Hur skönt som helst. Jag är dock helt slut. Jag hade inte fixat en dag till. As a matter of fact I did'nt (kom inte på svenska uttrycket. illa). Jag var nämligen hemma från jobbet i fredags. Jag vaknade med en otrolig halsvärk. Det börjar bli bättre nu och var faktiskt redan bättre till kvällen då jag fick träffa Staniel (det var på tiden och mycket trevligt).

Hepp, kanske ska ta tag i de där Nationella proven snart... Eller kanske i morgon. Lite måste jag ju få vara ledig.

Thank God it's Friday!

Den här veckan har varit en av de jobbigaste sedan jag började jobba, om inte den jobbigaste. Jag kanske inte ska gå in närmre på bloggen om allt som hänt, men jag kan säga att eleverna är helt urflippade nu. Hela skolan behöver verkligen lov! Var är lovet? Hur ska jag kunna orka en vecka till? Den här veckan har jag hittills jobbat över ca 13 timmar. För mycket. Dessutom har jag haft nationella prov. Jag behöver en paus. Tack och lov för helg!