Guf

Orkar inte ett jota ikväll. Bara äta min nyinköpta Familjeguf. Praktiskt att ha ÖB som granne ibland. Bra med billigt godis. Har kommit på att jag gillar gufblandningen mycket. Dock har jag inte ätit den på flera år nu. Men vad sjutton betyder guf? Kan inte hitta en vettig förklaring till det. För de borde väl inte mena Gävleborgs ungdoms folkband? Eller Göteborgs uppfinnareförening? Kanske menar de själarnas kammare i sjunde himlen? I vilket fall som helst är godiset gott! Dessutom kan jag rekommendera kortison.


Veronica Mars

Jag har helt snöat in på Veronica Mars. Denna underbara serie om en tjej som vid sidan av skolan hjälper sin pappa att privatdetektiva. Fantastisk. Varför finns det bara tre säsonger? Idag har jag suttit hela förmiddagen och tittat på You-tube-klipp på bortklippna scener, bloopers, bakom scenen osv. Läste att det kanske skulle bli en film, vilket jag verkligen hoppas på, då det är massa frågor kvar att få svar på. Se serien vettja, men se den från början till slut. Det blir så mycket bättre då. Den här bilden är från tredje och sista säsongen.


It Sucks!

Ok, ganska trist att skriva om min sjukdom igen, men jag är sååååååå trött på det nu. Jag har verkligen försökt att bli bättre. Det är så trist. Man orkar inte göra någonting. Jag har jobbat den här veckan, men igår var jag tvungen att gå hem. Jag var helt svimfärdig, mådde uselt. Idag har jag bara sovit och känner mig lite bättre igen. Tur att det är helg nu så jag kan vila upp mig. Nu ska jag bli frisk!! jag har för övrig köpt Esperitox, vilket kan vara de gröna tebletterna Stina tipsade om. Förpackningen är grön i alla fall. Jag har ätit de förr och de brukar hjälpa lite. Konstigt nog hade jag inte tänkt på dem nu denna gång förrän Stina tipsade. Det är en annan sak med att vara sjuk. Det kostar så mycket pengar. Pengar man förlorar från jobbet och pengar till läkarbesök och mediciner. It really do sucks!

Symptom

Hittills i denna förkylningsomgång: feber, halsont, huvudvärk, nästäppa, hosta, nysningar, rinnande näsa, irriterade ögon, öronvärk, lock för öron, illamående, kräkning.

Ja, jag tycker patetiskt synd om mig själv. Jag hade velat ha/behövt lovet till andra saker än att vara sjuk. I morgon ska jag vara bättre.

Sick, sick, sick.

Jag är så trött på att alltid matcha loven med sjukdom. Det har inte slagit fel en endaste gång. Denna gång kunde jag inte gå till jobbet de två sista dagarna ens. Hatar karensdagar. Jag har fått några sådana nu. Det är dyrt och trist. Den här gången var det väl det vanliga: feber, halsont, huvudvärk, hosta... Lika bra att passa på att få lite av varje när man ändå håller på. Nä, nu vill jag bli frisk så jag kan njuta av lovet. Det är ju fint väder ju!