Lov

Det slår aldrig fel. I morgon eftermiddag har jag officiellt lov. Dock har jag blivit tvungen att "tjuvstarta" lite då jag håller på att bli sjuk. Var tvungen att gå hem från fritids idag. Jag har varit sjuk ALLA lov sedan jag började arbeta som lärare. ALLA! Det slår aldrig fel. Jag orkar inte. Jag behöver mina lov.

Kommentarer
Postat av: stina

det är samma här. det här är nog mitt första lov jag ännu inte blivit sjuk.. det är nog för att jag inte har jobbat lika hårt den här terminen. hoppas du slipper bli sjuk!

2009-10-27 @ 22:13:09
Postat av: Mats-Olas Fanclub

Usch. Jag lider med dig.Jag känner definitivt igen det där, bara för att jag är ledig idag så fick jag feberfrossa och huvudvärk igår. (Det är lite bättre idag, men inte bra.) Under två och ett halvt års jobbande har jag inte missat en enda arbetsdag, men när jag väl är ledig så.Att man väl blir sjuk direkt när man är ledig borde väl rimligen bero på att man allt som oftast har någon skit i kroppen, men att man håller tillbaka det med stresshormoner, eller vad det nu är. Undrar hur hälsosamt det egentligen är.

2009-10-30 @ 10:51:14
Postat av: hannie

ja, precis så är det mats-olas fanclub! säkert håller man tillbaka på allt o så när man börjar slappna av för man ser fram emot lite ledighet kommer det. Nu har jag blivit lite rädd för det, eftersom jag var sjuk i nästan två månader från påsklovet o fram i våras...

2009-10-30 @ 18:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback