Oh my!

Varför är jag så trött? Jag som ska skriva typ 150 omdömen den här veckan och rätta en massa novellanalysprov. Dessutom olika slags möten. Ojojoj, hur ska jag orka innan lovet? Alla utvecklingssamtal också? Allt blir ju mycket roligare om man inte är så trött. Man blir mycket bättre om man inte är så trött... Jag gillar ju att vara lärare ändå.


Kommentarer
Postat av: stina

känner igen det där. exakt så är det. jag är också trött. fast sjuk iofs. hur ska man orka till lovet? jag vet inte ens om jag får något lov... puh!



grattis på födelsedagen!

2008-09-30 @ 18:30:02
Postat av: hannie

hoppas du får lov!



du är grym på att gratta!

2008-09-30 @ 19:30:56
Postat av: Pyret

Grattis i efterskott!



Du får äta mycket citrusfrukter, dricka mycket vatten och gå på promenad varje morgon. Då blir man piggare! Såhär på hösten blir man lätt trött och säkert ännu tröttare om man har mycket att göra och mycket press på sig... även fast man tycker om att göra det man gör.



Ha det toppenbra och jobba inte ihjäl dig nu! KRAM

Postat av: hannie

tack pyret! det där med promenader blir nog lite svårt, för jag vill verkligen inte gå upp tidigare än 6 varje morgon, som jag gör nu. Då skulle jag nog bli tröttare bara. Jag måste ju åka så otroligt tidigt till jobbet varje dag. citrusfrukter ska jag absolut äta mer av!



kramkram!

2008-10-03 @ 09:52:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback