SM-GULD!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Det gick till slut! Helt underbart! Jobbigt underbar match att lyssna på. Jag är helt svettig och har ont i halsen nu, men det gör inget alls. Vilka hjältar! Detta är den största sporthändelsen någonsin i mitt 23-åriga liv.

SM-guld

Kommentarer
Postat av: Mats-Olas Fanclub

Det får bli en kommentar i det här inlägget också. Starkt att ta guldet, men det måste ha varit hemskt att lyssna på! Jag hade nog inte stått ut med radio om jag hade varit i samma situation. Lyssna förresten inte på stockholmsmedias gnäll på att det borde varit straff i slutet, sådana situationer har inträffat en massa gånger i motståndarnas straffområde under blåvitts matcher utan att det har blivit straff:)

Grattis!

2006-11-05 @ 18:03:31
Postat av: hannie

ja, det var nästan outhärdligt o lyssna på. enligt tv-tidningar och nätet tidigare i veckan skulle tv4 sända allsvenskan, men jag märkte när matchen började att så var det inte alls. vem vill se italiensk fotboll idag?

näpp, jag lyssnar inte alls på det där om straff. det har inträffat hur många sådana situationer som, tex ett bortdömt mål för elfsborg i matchen mot helsingborg. elfsborg är verkligen värda guldet!

2006-11-05 @ 18:39:43
Postat av: stina

tur det gick vägen du.. så du inte behöver va sur hela veckan :)

2006-11-05 @ 20:36:48
Postat av: Robodan

Ja en straffsituation i en match är ju inte avgörande, även om det borde varit straff.

Grattis!

2006-11-05 @ 20:55:43
Postat av: Mats-Olas Fanclub

stina: Hela veckan?!? Att komma över ett i slutomgången förlorat guld tar minst ett halvår:)

Annars kan jag instämma med robodan att det nog egentligen borde varit straff, men att domarna långt ifrån alltid blåser för det om det är innanför straffområdet. Jag har sett domare som friat i klarare lägen.

2006-11-05 @ 21:14:35
Postat av: hannie

ja, visst var det nog hands där, men troligtvis såg inte domaren det, det går inte göra nåt åt. det var inte bara pga den situationen som elfsborg vann guld i år. som sagt, det finns urmånga situationer där domaren inte ser, lr inte blåser för nåt och tvärt om.

nu kommer jag att vara glad hela året! ni som träfar mig kan se fram emot en pigg och glad hanna. om jag någon gång är nere lr sur, beöver ni bara påminna mig om GULDET!

2006-11-05 @ 22:56:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback