Semlor
Nu blev jag duktigt avundsjuk! :)
hemmabakade är dom godaste. å utan mandelmassa och med nästan ingen grädde. dvs hemmabakade bullar med florsocker typ :)
fina märken du gjort.. gaffel och sked.
mats-ola: du får göra egna. inte så komplicerat som man kan tro.
stina: man måste ju ha lite mandelmassa o ganska mycket grädde. smakerna ska ju smälta ihop. smaskens!
visst är märkena fina! är väldigt nöjd=)
Känns det inte som att semmeltiden nästan är över? (För övrigt har min syster bjdit mig på hembakta semlor vid ett par tillfällen i år, så det är inte så synd om mig:)
Mandelmassa och grädde ska man givetvis ha:)
hallå, semmeltiden började ju i tisdags. så tidigt kan den inte gå över. man får ju inte äta en massa semlor innan fettisdagen, då hinner man tröttna ju.
men hallå!!!!!!!!!!!!11111 uppdatera!
Jag kan bara hålla med stina:)
I know. Jag är käss på att uppdatera nuförtiden.. snart kommer det!